Νέα έργα Περισσότερα
Κατηγορίες
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

   Έχοντας 55 χρόνη οικογενειακή πείρα στην επεξεργασία και κατασκευή σε οποιαδήποτε εφαρμογή που αφορά το μάρμαρο και αφού όλη η αγορά μας γνωρίζει για την πείρα μας  σε ότι αφορά τον γρανίτη, περάσαμε σαν εταιρία στην επόμενη γενιά.
   Η εταιρία μας χρονια τώρα ειδικεύεται σε πάσης φύσεως καλλιτεχνικές κατασκευές έχοντας συνεργαστεί επι σειρά ετών με μεγάλες εταιρίες κατασκευής κουζινών όπως η BIENTE, BERLONI, MOBEL ART ,AMARILLO και πολλές άλλες.
   Επίσης τις κατασκευαστικές μας ικανότητες έχουν εμπιστευτεί κατά καιρούς άνθρωποι του χώρου έχοντας αναθέσει σε εμάς την κατασκευή και τελειοποίηση μεγάλων καταστημάτων και εστιατορίων (Club) όπως ολόκληρη την αλυσίδα KOSTA BODA, την αλυσίδα ΛΑΖΑΡΙΔΗ (Ζαχαροπλαστεία), όλα τα KITCHEN BAR συμπεριλαμβανομένου και του ΘΕΑ, τα PIZZOTECA,τo OLYMPICO δίπλα στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπως επίσης και τον εξαιρετικό χώρο για πάσης φύσεως συνεστιάσεις ROYAL FARE κάτω από το OLYMPICO.
   Ως επιστέγασμα της πολύχρονης εμπειρίας μας στις πολυτελείς κατασκευές να αναφέρουμε ότι έχουμε διεκπεραιώσει εργασίες σε Υπερπολυτελείς βίλες σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Πολιτεία, Βούλα, Γλυφάδα, Πανόραμα Βούλας και άλλες πολλές περιοχές που δεν υπάρχει δυνατότητα περιγραφής.

   Στην περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να πάρετε μια εικόνα απο τη δουλεία μας και πιο συγκεκριμένα σε εργασίες οπως, μαρμάρινοι και γρανιτένιοι πάγκοι κουζίνας και μπάνιου, μαρμάρινα πάσα, επενδύσεις τοίχων, μαρμάρινες και γρανιτένιες σκάλες, επενδύσεις σε τζάκια, μνημεία, προτομές, μαρμάρινα πατώματα, μπαλκονοποδιές και επιχείλια καθως και μαρμάρινα τραπέζια.

 

               

  Με εκτίμηση,
  ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥΝΤΑΣ